promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Férfi alsónemű és pizsama a téli időszakra
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Habár a férfiak nem töltenek órákat a ruhaüzletekben vagy online vásárlással, az alapvető ruhadarabok fontossága számukra is vitathatatlan.

Különösen igaz ez a téli időszakra, amikor a megfelelően kiválasztott férfi alsónadrág igenis fontos praktikus okokból. Így tehát még azon férfiak számára is érdemes az alábbi tippeket átgondolni, akik egyébként legszívesebben távol maradnak a ruhavásárlástól.

Azt mind tudjuk, hogy a férfiak esetében a boxer a legnépszerűbb választás. Ennek fő oka, hogy eltérő kialakításokban kapható, emiatt minden egyedi igényre és alkalomra könnyen megtalálhatjuk a megfelelő darabot. A bő boxerek igazán kényelmesek az otthon töltött hétvégékre, azonban kevésbé néznek ki jól, továbbá a megfelelő tartást sem biztosítják. Ezzel szemben a feszes boxerek igazán szexin néznek ki és a tartásuk is sokkal jobb. Azonban a lustálkodós napokra talán sokaknak kényelmetlen lehet. Egyértelmúen ez a két darab a leggyakrabban választott alsónadrág típus a férfiak körében.

Azonban ezen túlmenően megtalálhatjuk még a trunk és a brief fecske változat is. Ezek a boxernél rövidebb kialakítások, melyek a legjobb tartást tudják biztosítani.

Fontos, hogy a megfelelő anyagot válasszuk, melyek közül a pamut és a bambusz lehet a legjobb választás. Ezen anyagok jó légáteresztő képessége higiénikus, továbbá a bőrt sem irritálják. A tökéletes anyag mellett pedig a méret kiválasztása tud még problámát okozni. Itt fontos, hogy a túl szűk darabok kényelmetlenségükön túl egészségügyi problémákat okozhatnak. Ezzel szemben azonban a túl nagy darab viselése nem biztosít megfelelő tartást. Utolsó szempont pedig – de hasonlóan fontos – a megfelelő minőség kiválasztása. Mivel az alsóneműk kényelmi és egészségügyi okokból is fontosak, ezért érdemes megfelelő időt szánni a kiválasztásukra.

Továbbhaladva a férfi pizsama kínálatra, itt már a női részleghez hasonlóan rengeteg választás található meg az üzletek polcain. Sort és rövidujjú vagy ujjatlan trikó, szűkebb hosszú nadrágos megoldás, de még az igazán hagyományos, bő fazonú gombos ingek is változatos mintában és színben kaphatók. Leggyakrabban pamut és flanel anyagokból találhatóak meg, melyek légáteresztőek de megfelelően melegen tartanak. Továbbá a nadrágok legtöbbször derékban összehúzhatók, hogy a legkényelmesebb viseletet tegyék lehetővé.

A hagyományosabb, gombos darabok sokszor vannak mellrészen kis zsebbel ellátva.

És bár a férfiak nem annyira kedvelik a ruhavásárlást, számukra is elérhetők a megszokott kiegészítők – azaz egész pontosan a meleg téli zokni szett és férfi köntös. Bizony, a férfiak számára is rengeteg köntös áll rendelkezésre. Ezek általában térdig érő, hosszú ujjú fazonban találhatók meg. Anyagukat tekintve frottír, selymes mikroplüss és bársony opciók a leggyakoribbak. Minta és dekoráció ritkán található rajtuk, azonban praktikus okokból szinte mind zsebekkel ellátott és övvel összeköthető. Mivel a férfiak általában gyakorlatias szempontok alapján vásárolnak, vékony anyagú köntösökkel ritkán találkozunk – hiszen ezek pontosan a téli hónapokra valók, hogy melegen tartsanak. Végezetül pedig a szettet az igazán hideg estékre érdemes egy pár meleg zoknival kiegészíteni.

Ezek esetében szintén pamut vagy bambusz anyagból érdemes válogatni, hiszen ezek melegen tartanak éjszaka, azonban az izzadósak számára megfelelő nedszívó képességet biztosítanak. Továbbá rengeteg bársonyos, plüss anyagú téli zoknit láthatunk az üzletekben, amelyek igazán kényelmes viseletet eredményeznek majd.

Összességében láthatjuk, hogy a férfiak is szinte ugyanolyan széles választékból válogathatnak, mint ahogy a vásárlást imádó hölgyek. A fazonok, anyagok és minták tekintetében bármi elérhető, emiatt természetesen nagyon kreatívan lehet a szetteket összeválogatni. Mindezeken felül még a praktikus szempontokat is figyelembe veszik a gyártók, amelynek köszönhetően ma már sok férfi is szívesen tölt időt a ruhaüzletek férfi részlegén. A széles választék azonban a hozzá nem értő férfiak számára meg tudja nehezíteni a választást.

Emiatt érdemes a fenti szempontokat figyelembe venni a döntés során. Elsődlegesen a kényelem kell, hogy szempontként felmerüljön. Tehát a megfelelő méret, fazon és anyag mindenképpen a kinézetnél fontosabb döntési szempontok. Továbbá, minden esetben az igazán jó minőséget érdemes választani, hiszen egy kényelmes alsónadrág és pizsama biztosítja majd a nyugodt hétköznapokat és pihentető alvást. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás