promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogyan viseljük a legdivatosabb sneakereket? – avagy az edzőcipők ötven árnyalata
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valljuk be, mindannyian imádjuk a sneakereket. Persze, szeretünk divatosan öltözködni, ez tény. Viszont egy idő után alig várjuk, hogy lerúgjuk a kényelmetlen magassarkút és belebújhassunk a kényelmes, pihe-puha sneakerünkbe. Viszont ezt is lehet méltósággal, sőt stílusosan viselni. Olvass tovább, és megtudod, hogyan!

A jó öreg sneaker cipő – van valami varázslatos benne. Bár nem tudjuk mi az, de abban biztosak vagyunk, hogy imádjuk. Elvégre kényelmes, könnyű benne járni és stílusos. 

A sportos stílusért
Ha éppen futni támad kedved vagy csak egy hosszú sétára vágysz, tökéletes párosítás egy kényelmes melegítőalsóval. Impozáns, fitt megjelenést kölcsönöz: akárcsak egy valódi atléta.

A laza megjelenésért
Egy laza farmerral együtt divatos, urbanizált stílust sugároz. Tökéletes lemászni a városba bevásárolni, vagy a mindennapi tennivalóid intézéséhez.

A bohém külsőért
Csinos egyberuhával, nyári ruhákkal együtt valóban segít az önfeledt művészoldalad megmutatni a világnak. Van benne valami bájos, amikor egy nő a kényelmes nyári ruha mellé belebújik egy pár sneakerbe. 

A nőiesség kihangsúlyozásért
Talán elsőre furának tűnhet, de egy stílusos sneaker hihetetlenül jól tud állni egy csinos szoknyával. Felejtsd el a begyöpösödött alakokat. Napjainkban már sok nő szoknya mellé húzza fel a kedvenc edzőcipőjét. Egyre inkább megszokott jelenség lett, és nagyon sok férfi is bukik rá. Talán még az első randin is sikert aratsz vele.

Hirdetés

Az elegáns hatásért
Oké, a végére hagytam a legjobbat, a leginkább extravagánsnak tűnőt. Csak extravagánsnak tűnik, de igazából már egyáltalán nem az. A sneaker és a kosztümnadrág párosítása bekúszott az üzleti világba is. Jó, persze nem a legfontosabb multicég nemzetközi kapcsolattartójával tárgyalni, de igenis jól mutat. Kényelmesen el tudod látni benne a feladatod az irodában, vagy el tudod igazítani a klienseket is benne. Merj önmagad lenni! 

Nem fognak kicikizni?
Ugyan, dehogy! Nézz szét a divatlapokban, vagy csak az utcán, és ha figyelmesen keresgélsz, biztosan látni fogsz másokat is sneakerben feszíteni. Bizony, különböző ruhákhoz, különböző sneakereket. Ez már teljesen szokványos. 

Nem túl nőietlen? 
Nem is olyan régen még az is túl nőietlen volt, ha valaki szoknya helyett nadrágot mert felvenni. Az idők változnak, ne ragadj le a múlt század rigolyáinál. Modern, 21. századi szabad nő vagy!

Nincs más teendőd, mint az általad legjobban kedvelt női ruházat mellé felhúzni a kedvenc csukád és élvezni, hogy önmagad lehetsz. Felejts el a barokk korból ismert önsanyargatást, már új szelek fújnak. Minden jogod megvan ahhoz, hogy kényelmesen érezd magad a gönceidben. Ez abszolút nem azt jelenti, hogy kevésbé lennél nőies, mintha tűsarkúban topognál. A bőrkeményedések és a kibicsaklott boka nem egyenlők a nőiességgel. Elvégre, egy férfi sem jár folyton öltönyben, mégsem tartja senki „kevésbé férfiasnak”. A legfontosabb csupán az, hogy jól érezd magad: mindig és mindenhol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás