promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így reagáltak a kommentelők, hogy Lionel Messi nyerte meg az Aranylabdát
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldót annyira nem érdekelte az egész, hogy el sem ment a gálára.

A France Football által rendezett párizsi gálán az újságírók Lionel Messinek ítélték oda a 2021 legjobbjának járó Aranylabdát. A PSG támadójának így már hét ilyen díja van.

A második 580 ponttal Robert Lewandowski lett, míg a harmadik a Chelsea sztárja, Jorginho. Cristiano Ronaldo a maga 178 pontjával a top 5-be se fért be, de nem is ment el a gálára, mivel nem igazán van jóban a francia sportújsággal.

A női Aranylabda győztese a Barcelona sztárja, Alexia Putellas.

A fociőrültek persze azonnal védelmükbe vették a második helyezett Robert Lewandowskit.

„Cirkusz az egész. Etetni kell a majmot... Már az év kapusánál láttam hogy defektes az egész buli.”

„Egy embernek aki megérdemelte volna ezt díjat óriási csalódást okoztak egy másikat aki a futball történelem egyik legnagyobb alakja sikeresen lejárattak!”

„A legjobb!!! Nem is kerdes De nem ebben az esztendoben.. a lengyelnek kellett volna ezt a dijat megkapnia!”

Akadt persze olyan kommentelő is, aki Messi mellett állt ki. 

„Lewandowski tavaly megérdemelte volna. De attól, mert tavaly nem kapta meg, mert nem osztották ki a díjat, attól még nem az elmúlt 2 év, hanem csak az idei teljesítményt kell nézni. Ha pedig azt nézzük hogy idén mit értek el, Lewandowski nyert egy bundesligát, amit 10 éve fixen hoz a bayern, az eb-n leszerepelt, bl-ben úgyszintén. Emellett rúgott 54 gólt, ezzel szemben Messi csak 40-et, ez az egyetlen mutató, amiben felül tudta múlni, semmi másban, de erre a teljesítményére meg is kapta az aranycipőt. Messi ezzel szemben nyert egy spanyol kupát és nyert egy copa americát, ahol 7 meccsen rúgott 4 gólt és adott 5 gólpasszt, és a torna legjobb játékosa lett. Ezt a versenyt kettőjük közt az döntötte el, hogy míg válogatott szinten Lewa gyenge volt, Messivel senki nem tudta felvenni a versenyt, és torony magasan a legjobb teljesítményt nyújtotta idén a válogatottban.”

Forrnak az indulatok mind a két oldalon, de a döntést már nem fogják megváltoztatni. A 2021-es év Aranylabdása fixen Lionel Messi lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás