promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Novak Djokovic ordítozva ünnepelte meg Cristiano Ronaldóék bénázását – videó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerbia megnyerte az A csoportot, így ők már biztosan ott lesznek a 2022-es labdarúgó-világbajnokságon, Cristiano Ronaldo csapatának azonban pótselejtezőn kell bizonyítania.

Óriási izgalmakat hozott a vb-selejtező A csoportja, ahol Szerbia nézett farkasszemet Portugáliával. A Luxemburg – Írország meccs már tét nélkül zajlott le, mivel biztos volt, hogy a portugál és a szerb csapat végez az első és a második helyen.

Persze a sorrend abszolút nem volt mindegy, mivel az első hely éri a vb- selejtezőn a biztos továbbjutást, míg a másodiknak pótselejtezőn kell bizonyítania.

A szerbek egy kilencvenedik percben lőtt góllal 2–1-re legyőzték az otthon játszó portugálokat, így a csapat kvalifikálta magát a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra.

„A futball újra és újra megmutatja nekünk, hogy néha a legrázósabb utak juttatnak el a célhoz. A tegnapi eredmény fájó, viszont nem annyira, hogy megtörjön minket. A célunk, hogy kijussunk a 2022-es világbajnokságra, még mindig elérhető, és tudjuk, mit kell tennünk ennek érdekében. Nincs kifogás. Portugália Katar felé tart”

- idézte az NSO Cristiano Ronaldót.

Míg a portugál szurkolók összetörtek kicsit, a szerbek a mennyekben voltak.

Novak Djokovic gyakorlatilag önkívületi állapotba került, amikor látta, hogy a csapat az utolsó percben megnyeri a meccset. A szerb teniszező még az ablakon is kiordított, hogy tudassa mindenkivel, Szerbia bizony ott lesz 2022-ben Katarban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás