promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon jó hírt közölt az M4 Sport, aminek minden focirajongó örülni fog
Borítókép:  m4sport.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Továbbra is az M4 Sport közvetíti majd a magyar labdarúgó-válogatott mézkőzéseit, de itt még nincs vége.

A Media1, na meg persze maga az M4 Sport is beszámolt róla, hogy sikerült megállapodnia az MTVA-nak és az Európai Labdarúgó Szövetségnek (UEFA) arról, hogy 2028-ig az M4 Sport lesz a magyar labdarúgó-válogatott, valamint a következő két Európa-bajnokság kizárólagos hazai közvetítője.

Az UEFA EURO 2024 és 2028 valamennyi mérkőzése mellett az UEFA Nemzetek Ligája döntőjét is közvetíti a közszolgálati sportcsatorna.

„A mostani szerződésünkkel biztosítottá vált, hogy a többi csapatsporthoz hasonlóan, a labdarúgó válogatottunknak is az M4 Sport lesz az otthona. Nem kérdés, hogy ezzel a szerződéssel az M4 Sport a legnépszerűbb és legnézettebb sportjogokról szóló együttműködést kötötte meg. A nyári Eb-döntő és a három magyar vonatkozású csoportmérkőzés a teljes hazai piacon 2021 eddigi legnézettebb műsorai. Abban bízunk, hogy a következő két kontinenstornára is kvalifikálja magát nemzeti tizenegyünk. Az UEFA Nemzetek Ligája döntőjében pedig – mivel feljutott a legmagasabb ligába – jövőre biztosan a kontinens legerősebb csapataival mérkőzhet meg, mi pedig közvetíteni fogjuk”

– mondta Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

Az M4 Sport 2024-ig rendelkezik az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzései kapcsán az első választás jogával.

A Sport TV valamint az RTL válogathat a többi meccsből. Előbbi ugyebár a Bajnokok Ligája, míg utóbbi Európa Liga és az újonnan induló Európa Konferencia Liga mérkőzéseit sugározhatja.

A magyar labdarúgó-válogatott tegnap fejezte be a vb-selejtezőt. Bár a második hely már rég elúszott, de utoljára Lengyelországot még meg tudta verni a csapat, ezzel pedig 17 ponttal a negyedik helyen zárta a csoportot. Az angolok magabiztosan továbbjutottak, míg a lengyeleknek pótselejtezőn kell bizonyítaniuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás