promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már megint balhé van Hamilton és Verstappen között
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Max Verstappen és Lewis Hamilton nem most fognak barátságot kötni.

A címvédő Lewis Hamilton a tizedik helyről rajtolva nyerte meg a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat, és a sikerével 14 pontra csökkentve lemaradását a vb-pontversenyben.

Huszonöt körrel a leintés előtt Hamilton utolérte Verstappent, támadási pozícióba került, de az első előzési kísérletet a holland - még ha nem is szabályosan, de - kivédekezte. A versenybíróság vizsgálta az esetet, ám nem szabott ki semmilyen büntetést.

A hajrá kezdetén Hamilton nagyon közel került Verstappenhez, és egy határozott manőverrel meg is előzte, majd nagyon hamar eltávolodott a riválistól, és a leintésig már nem hibázott.

Az NSO számolt be róla, hogy a sportfelügyelők a Sao Pauló-i Nagydíj 48. körében történt esetnél úgy hoztak döntést, hogy meg sem nézték Verstappen autójából készült belső kamerás felvételeket.

A videó nyilvánosságra hozatala után Mercedes rögtön rákattant az ügyre, és utólagos kivizsgálást szeretnének. Ezzel most ugyebár arra játszanak, hogy Verstappent megbüntessék, és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton közelebb kerüljön a riválisához.

Most nem is Hamilton és Verstappen csatája ez, hanem a Mercedesé valamint a Red Bullé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás