promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriásit esett a Ninja Warrior parkour tehetsége – videó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csoda, hogy nem lett belőle komolyabb baj.

Még nagyobb kihívásokkal, nehezebb akadályokkal, megújult stúdióval és látványvilággal debütált hétfőn este a TV2 képernyőjére a Ninja Warrior Hungary harmadik évada.

Európa legnagyobb Ninja Warrior pályáján közel 400 mindenre elszánt harcos igyekszik bizonyítani, hogy képes legyőzni a saját korlátait és a minden eddiginél keményebb akadályokat.

A műsor új évadát most Lékai–Kiss Ramóna, Tilla, és a nagy visszatérő Szujó Zoltán vezeti.

A hétfői indulásnál az egyik játékosnak valószínűleg sikerült megdöntenie egy rekordot. Enikőt nagyon motiválta, hogy az édesapja a pálya mellett szurkol neki, de egyetlen másodperc után véget is ért számára a verseny. Nem lett volna szabad kézzel hozzáérnie az akadályhoz, de hibázott.

Persze akadtak ilyen extrém helyzetek már, mivel Sebestyén Ági anno a harmadik másodpercben hibázott, és ő a lábát is eltörte.

A mostani szezonban a versenyzőknek minden eddiginél nehezebb pályával kell szembenézniük, ami a profiknak se megy mindig. Máté Áron parkour edző, aki precízen akart végigmenni a Ninja Warrior pályáján, de egy rossz mozdulat miatt hatalmasat esett. Tényleg csoda, hogy nem történt komolyabb baj.

A következő adásban visszatér Rippel Ferenc, aki a mostani szezonban mindenképpen teljesíteni szeretné a pályát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás