promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A vasárnapi rangadókon a Barcelona is kikapott, de a Manchester United bukta a legnagyobbat
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpool már az első félidőben 4-0-ra vezetett a Manchester United ellen.

A vasárnap a rangadók napja volt, szóval akik imádják a focit, azok valószínűleg délutántól estig a televízió előtt ültek, és élvezték a jobbnál jobb mérkőzéseket.

Először jött az El Clásico, vagyis a Barcelona valamint a Real Madrid nézett egymással farkasszemet a La Liga 10. fordulójában. A katalánok hiába szerepelnek gyengébben mostanság, azért 86 ezer néző csak összegyűlt a Camp Nouban, hogy bíztassák a csapatot.

Végül a Real Madrid nyert 2-1-re. Agüero gólja már későn, gyakorlatilag a meccs utolsó pillanataiban jött, szóval a Real Alaba és Lucas találatával magabiztosan nyert.

Az FC Barcelona drukkerei a kudarcért a csapat edzőjét, Ronald Koemant okolták, és a meccs után megtámadták az autóját. A csapat természetesen elhatárolódik a történtektől és vizsgálatot indít.

A Premier League-ben a Manchester United fogadta a Liverpoolt, de csúfos 5-0-s vereség lett a vége. A vörös ördögök a legnagyobb riválisuktól még sosem kaptak ki ilyen különbséggel.

Cristiano Ronaldónak volt ugyan ismét villanása és gólja is, de ezt visszavonta a VAR les miatt. Salah triplája utána még Pogbát is kiállították, szóval teljesen a padlóra került a United.

A meccsen kint volt Sir Alex Ferguson is, akinek mindent elmond a reakciója.

Este aztán jött az Inter – Juventus rangadó. A Serie A 9. fordulójának záró mérkőzésén az Internazionale 1–1-et játszott odahaza a Juventus ellen a Derby d'Italián.

A Juve a 89. percben büntetőből tudott egyenlíteni. Az Inter edzője, Simone Inzaghi ezen annyira kiakadt, hogy a bíró piros lapot adott neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás