promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo meglőtte volna az év egyik legszebb gólját, ha nincs résen a kapus
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még Ronaldo sem hitte el, hogy Anthony Moris ezt hogyan tudta kiszedni.

Tegnap ismét rengeteg vb-selejtezőt rendeztek, köztük az Anglia – Magyarország mérkőzést is, ahol a magyar labdarugó-válogatott 1-1-es döntetlent tudott elérni a Wembleyben.

Sallai Rolland büntetőből szerzett találatára később John Stones válaszolt. A bravúros pontszerzés ellenére a magyar csapat két fordulóval a sorozat vége előtt csoportja negyedik helyén áll, köszönhetően annak, hogy az Albánok ellen egyszer sem tudtunk pontot szerezni.

Közben a Portugália – Luxemburg összecsapáson a hazaiak bravúros 5-0-s győzelmet arattak. A meccset a Manchester United sztárja, Cristiano Ronaldo is végigjátszotta, aki mesterhármast ért el, de persze azt is tegyük hozzá, hogy kétszer büntetőből volt eredményes.

A portugál klasszis már a találkozó 68. percében meglőhette volna a harmadik gólját, de ollózását hatalmas védéssel a léc fölé tolta a luxemburgiak kapusa, Anthony Moris.

Mondanunk sem kell, hogy ha bemegy, akkor a találat simán esélyes lett volna a Puskás Ferenc-díjra. Az elismerést 2009 óra minden évben a legszebb gólt szerző játékos kapja. Pont Cristiano Ronaldo volt az első, aki megkapta a díjat.

A Portugálokat Szerbia jelenleg megelőzi a csoportban, de előbbinek van egy elmaradt mérkőzése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás