promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő dolog miatt költözött el Cristiano Ronaldo a 6 millió font értékű, manchesteri birtokáról
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A portugál klasszis néhány hete költözött be a 6 millió font értékű, manchesteri kúriába, de máris új otthon után kellett néznie.

[[cikk1]]

A portugál klasszis 12 év után tért vissza a Manchester Unitedbe, hogy ismét történelmet írjon a vörös ördögökkel. Ronaldo azonban nem nem választott túl szerencsésen manchesteri otthont magának, ugyanis máris új otthon után kellett néznie. A labdarúgó és családja eredetileg egy 23 hektáros területen lévő 6 millió font értékű kúriában lakott volna. Azonban mindössze néhány héttel a beköltözés után máris tovább áll a család, mivel a portugált zavarták a közelben lévő bárányok. 

Bár ezen a néhány napja az Instagramra feltöltött képen még mosolyog Ronaldo és szerelme, Georgina Rodríguez , ezt követően viszont hamar rájöttek, hogy ez a birtok nem nekik való.

[[kod1]]

"Bár az ingatlan gyönyörű, erdők és mezők környezetében fekszik, közel van a juhokhoz, amik nagyon hangosak tudnak lenni"

– közölte egy informátor a The Sun-al.

Az angol lap információi szerint Ronaldo és családja máris megtalálta új otthonát, és egy 3 millió fontos chesire-i házba költözik, ami többek között moziszobával, úszómedencével, négy garázzsal és térfigyelő kamerákkal rendelkezik.

[[cikk2]]

(via: Origo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás