promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barcelona még mindig Lionel Messit siratja - Ez lehetett az oka a Bayern Müchen elleni csúnya zakónak
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lionel Messi nélkül tényleg semmire nem megy majd a Barcelona? 

[[cikk1]]

Lionel Messi távozása nem csak a hatszoros aranylabdás argentin klasszis számára, de az FC Barcelonának is hatalmas trauma volt. Utóbbi talán még mindig nem heverte ki, és ki tudja, hogy mikor fogja tudni. A katalánok kedden este ugyanis 3-0-ra kikaptak hazai pályán a Bayern Münchentől a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. 

A bajor csapat nagy fölényben futballozott, a katalán együttes nehezen tudott támadásokat vezetni. Mondhatnánk azt is, hogy a Barcelona halvány árnyéke csak önmagának. A mérkőzés lefújását követően Ronald Koeman beletörődött csapata jelenlegi helyeztébe.

[[cikk2]]

"Egyelőre ez a helyzet. Amit persze nehéz elfogadni, de várnunk kell. Nem lehet panaszom a játékosaim hozzáállására, a két csapat közti minőségbeli különbség azonban vitathatatlan. Emellett rengeteg hiányzónk is volt, mindössze három támadó állt a rendelkezésemre”

- értékelt a vereséget követően a spanyol Marcának.

Igaz, azt hozzá kell tenni, hogy sérülés miatt nem játszhatott Ousmane Dembélé, Anssumane Fati, Martin Braithwaite és Sergio Agüero, Jordi Alba pedig úgy lépett pályára, hogy előző este beteg volt. Így aztán lehet, hogy amennyiben a sérültek visszatérnek a csapathoz, úgy a Barcelona ismét visszatalál régi önmagához. Lionel Messi nélkül is, bár utóbbira azért nem vennénk mérget. 

[[cikk3]]

(via: NSO)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás