promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka titokban visszavonult? – Aggasztó dolgok derültek ki!
Borítókép:  Hosszú Katinka / Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Hosszú Katinka annyira élvezi most a pihenést szerelmével, hogy talán örökre abbahagyja az úszást.

Hosszú Katinka szereplése az idei olimpián rengeteg szurkoló számára hatalmas csalódást jelentett, hiszen világklasszis úszónőnk egyetlen érmet sem tudott hazahozni. A híresség azóta a párjával járja a világot és kipiheni a vereségeit, most viszont elég aggasztó dolgok derültek ki, ugyanis állítólag benne van a pakliban, hogy a sportoló visszavonul – vagy már titokban vissza is vonult.

„Katinka élvezi az életet, elégedett a jelenlegi helyzetével. Egyáltalán nem tűnik úgy, hogy hiányozna neki a versenyzés. Éveken keresztül gyakorlatilag az összes létező viadalon elindult, de most az ősszel kihagyja az ISL fordulóit, ami azért lehet furcsa, mert a sorozat létrejöttét nagyban neki köszönhetjük. Ebben a helyzetben, felkészülés nélkül nincs rá esély, hogy nekivágjon a közelgő Európa-bajnokságnak és a vébének”

– mesélte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

Az biztos, hogy szinte az egész országot elszomorítaná, ha Hosszú Katinka abbahagyná az úszást, hiszen elképesztő sikereket tudhat maga mögött, és sokan úgy érzik, hogy annál jóval többet tud, mint amennyit a tokiói olimpián mutatott magából – de a Blikk forrása szerint a híresség sajnos már nem olyan motivált, mint régebben, ami könnyen lehet, hogy tényleg a visszavonulásának előszele:

„Jelenleg nem érezni rajta a motivációt a folytatásra. Szeret a párjával, Mátéval és a családjával lenni. Azt látni, hogy már nem az úszás a legfontosabb az életében. Az elmúlt hetek alapján egyáltalán nem lepne meg, ha többé nem látnánk őt versenyezni.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás