promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl gigantikus örömhírt jelentett be! Olyan jön, amire már volt példa, de ez most sokkal zseniálisabb
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak ámulunk és bámulunk. Meg persze reménykedünk.

A Lidl korábban olyan zseniális saját márkás ruhákat dobott piacra, hogy attól a fél internet megőrült. Magyarországon is elképesztően népszerűek voltak a Lidl-logóval, a diszkontlánc színeiben pompázó ruhák. Az abszolút imádott kategóriába pedig a Lidl-cipő került, még híres Youtube-influencerek is beszálltak a kampányba, hogy népszerűsítsék a lábbelit.

Pedig a pletykák szerint az egész csak egy viccből indult korábban, de a világ, és főleg a vásárlók nem így gondolták, ők komolyan vették ezeket. Így pedig a Lidl piacra dobta a termékeket.

Azóta már az ALDI, később pedig az IKEA is előrukkolt hasonló termékekkel. A Lidl most azonban újabb garnitúrával lepte meg vásárlóit - erről pedig a brit Metro című bulvárlap számolt be. Rövidnadrág, fürdőnadrág, retro hangulatú bevásárlótáska, edzőcipő és még egyéb csúcsszuper termékek várnak majd a vásárlókra. Egyelőre csak Nagy-Britanniában, ugyanis idehaza még nem lehetett hallani a termékek érkezéséről.

De az szinte tuti, hogy lenne rájuk kereslet.

A már eddig piacra dobott saját márkás termékeknek is hatalmas kultusza van. Még manapság is megesik, hogy a korábban megvásárolt Lidl-s edzőcipők az eredeti ár többszöröséért kelnek el a közösségi oldalakon.

Képek: Lidl

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás