promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi alaposan kiosztotta csapatát a Magyarország-Andorra világbajnoki selejtezőt követően
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának egyáltalán nem tetszett csapata Andorra ellen mutatott játéka. Az olasz szakember a mérkőzést követő sajtótájékoztatón alaposan kiosztotta együttesét. 

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott szerdán este a Puskás Arénában 2-1-re legyőzte Andorra nemzeti együttesét világbajnoki-selejtező mérkőzésen. Ennek ellenére Marco Rossi szövetségi kapitány egyáltalán nem volt megelégedve a pályán látottakkal és a mérkőzést követő sajtótájékoztatón teljesen kikelt magából.

Az olasz szakember erős kritikát fogalmazott meg csapatáról, és figyelmeztette azokat a játékosokat, akik nem hajlandóak végrehajtani azt, amit kér, hogy lehet legközelebb már nem is kapnak meghívót a nemzeti csapatba. 

"Nem lehet négyszer-ötször úgy eljutni a tizenhatosra, hogy nem tudjuk értékesíteni a helyzeteinket és a szép megoldást keressük a jó befejezés helyett. Az nem megy, hogy ennyi hibát követünk el az ellenfél tizenhatosánál. Ezeket meg kell beszéljem a játékosokkal, már a következő találkozó előtt videokonferenciák keretében. Tisztáznom kell, ki az, aki hajlandó végrehajtani, amit kérek, akár taktikailag, akár hozzáállásban. [...] A következő kerethirdetéskor ne kérdezzék, ki miért maradt ki, mert aki nem teljesíti, amit kérek, azt nem hívom be"

fogalmazott Marco Rossi. 

Szoboszlai Dominik pedig egy kis türelmet kért a szurkolóktól a mérkőzést követően. Az RB Leipzig játékosa az M4 Sportnak elmondta, hogy nyolc hónapos sérülés után a Bundesligában és a Német-kupában is egész jól sikerült számára a visszatérés, de ennél sokkal többet szeretne kiadni magából.

A magyar játékos szerint az első két meccsen nem azt a Szoboszlai Dominikot látták az emberek, aki valójában.

Magyarország 10 ponttal jelenleg a negyedik helyen áll a csoportjában. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás