promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi nagyon kiakadt: mindössze 7 percig tartott a Brazília – Argentína rangadó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt hihetné az ember, hogy valamilyen nagy balhé miatt kellett félbeszakítani a Brazília – Argentína meccset, de ismét a koronavírus szólt közbe.

Nem csak nálunk, de az egész világon zajlanak a vb-selejtezők. A magyar labdarúgó-válogatott sajnos egy kínos vereségben szaladt bele vasárnap, mert Albánia legyőzött minket 1-0-ra. Sokan várták a Svájc – Olaszország mérkőzést, ami 0-0 lett, de volt még egy pikáns összecsapás Dél-Amerikában.

Szinte ki van zárva, hogy Brazília, valamint Argentína ne jusson ki a világbajnokságra, de egy ilyen összecsapás mindig le tudja ültetni az embereket a tévé elé, mivel csak Messi és Neymar néz egymással farkasszemet, akik ugyebár ismét egy csapatban játszanak a PSG-ben.

Nem láttunk nagy cseleket, sem nagy gólokat, mivel a találkozót a hetedik percben leállították.

Az NSO számolt be róla, hogy brazil egészségügyi felügyelet (ANVISA) munkatársai mérkőzés közben próbálták meg karanténba helyezni a vendégcsapat négy játékosát, amiért azok a helyi szaktárca véleménye szerint megszegték, sőt, szándékosan kijátszották a koronavírussal kapcsolatos, júniusban hozott szabályozást, mely szerint teszteredménytől függetlenül 14 napos karantén vár mindazokra, akik úgy utaznak Brazíliába, hogy azt megelőzően kevesebb mint két héttel Nagy-Britanniában jártak.

Emiliano Martínezt, Emiliano Buendíát, Giovani Lo Celsót és Cristian Romerót rendőrök segítségével akarták karanténba küldeni.

Lionel Messi azon akadta ki, hogy az ANVISA munkatársai miért pont a meccs napján jelentek meg, ráadásul rögtön azután, hogy az elkezdődött, amikor a futballisták már három napja az országban voltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás