promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelen Playboy-képek készültek róla és most iszonyatos a balhé emiatt, de nem bánja a dögös, muszlim paralimpikon úszónő - fotó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szétnyitott combokkal posztol a Playboy címlapon, az újságban anyaszült meztelen, nagy a botrány, de Elena, a paralimpikon úszónő nem bánt meg semmit!

Totál pucéran fotózták a paralimpikon úszó, gyönyörű nőt, irgalmatlan botrány kerekedett belőle. Elena azonban egyáltalán nem bánta meg fotózást. Az őt ért sok kritika és negatív kommentár ellenére is büszke arra, hogy a Playboy felkérte arra, hogy címlaplányaként domborítson. Az alábbi videó (mely valójában egy fotó) a Playboy címlapjáról készült.

Egy éve történt, hogy az osztrák Playboyban megjelentek a tokiói paralimpián is dobogóesélyes gyönyörű úszónő: Elena Krawzow meztelen fotói. Elena világbajnok és paralimpiai ezüstérmes, egyben látássérült képei hatalmas megrökönyödést váltottak ki a nagyközönségben és konzervatív családjában, melynek egy része azóta szóba sem áll vele. A lány (aki egyébként mellúszásban profi) mindezek ellenére sem bánta meg a dögös felvételeket.

Annak ellenére döntöttem a fotózás mellett, hogy tudtam, a családom ellenzi. Kazahsztánból származom, egy muszlim és nagyon konzervatív országból. A rokonaim egy része azóta szóba sem áll velem. Csakhogy a fotóim mögött rejlő üzenet sokkal fontosabb volt számomra. Hiszem, hogy sokaknak bátorságot és erőt adtam, és büszke vagyok, hogy rászántam magam erre a lépésre.

– hangsúlyozta az örökletes betegség miatt erősen látássérült Elena, akit a müncheni Abendzeitung idézett.

[[cikk1]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás