promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Manchester United sztárja szerint hiba lebecsülni a magyar válogatottat
Borítókép:  Profimedia - Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az angol csapat edzője, Gareth Southgate, valamint Harry Maguire, a Manchester United védője is elismerően nyilatkozott a magyar csapatról.

Folytatódnak a 2022-es labdarúgó-világbajnokság-selejtezői, ahol ma este 20:45-kor a magyar válogatott csapata az Eb-döntős Angliát fogadja a Puskás Arénában.

Jelenleg utóbbi 9 ponttal vezeti a csoportot, míg a magyarok 7 ponttal a második helyet foglalják el, így egyáltalán nem mindegy, hogy fog végződni a párharc.

Gareth Southgate, az angolok szövetségi kapitánya szerint odahaza náluk az emberek inkább már a klubfutballal vannak elfoglalva, mivel megkezdődött a Premier League, így be kell bizonyítaniuk, hogy az Eb-döntő elvesztése után még tud örömet szerezni nekik a nemzeti csapat.

Southgate elismerően nyilatkozott a magyar válogatottról is:

„A nyári tornán mindenki láthatta, milyen játékra képes a magyar válogatott, nem véletlenül áll a selejtezőcsoport második helyén, senki sem számíthat könnyű kilencven percre. Azt nem tudom, hogy csütörtök este játsszuk-e a legnehezebb meccsünket a csoportban, biztos vagyok benne, hogy Lengyelországban is megizzadunk, de a kvalifikáció szempontjából mindkét meccs döntő lehet”

- nyilatkozta a Nemzet Sportnak a tréner.

A Manchester United sztárja, Harry Maguire szerint sem szabad lebecsülni a magyar csapatot:

„Telt házra és remek hangulatra készülünk, olyan válogatott ellen, amely az Eb-n bizonyította, hogy hiba lenne lebecsülni”

- mondta 28 esztendős hátvéd.

A Magyarország – Anglia mérkőzést természetesen az M4 Sport élőben közvetíti majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás