promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo tényleg a Manchester Cityben köthet ki?
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Benne van a pakliban, hogy Josep Guardiola csapat nem fogja tudni megszerezni Harry Kane-t.

Az NSO a Corriere dello Sport értesüléseire hivatkozva írta meg, hogy Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes felajánlotta a portugált a Manchester Citynek. Az kicsit vicces feltételezés, hogy a Juventus mindössze 25 millió eurót kérne Ronaldóért.

Nyilván vannak érdeklődök, és a portugál klasszisnak is biztosan jót tenne a környezetváltozás, de nem olyan rég Pavel Nedved, a Juventus alelnöke elmondta, hogy jelenleg biztosan nem engedik el a támadót, akinek még egy évig van szerződése az olasz klubnál.

Harry Kane múlt hét vasárnap nem lépett pályára a Manchester City ellen, ami amúgy így is 1-0-ra kikapott a Tottenham csapatától. Itt már sokan biztosra vették, hogy Kane a Cityben fog kikötni, de állítólag a londoni gárda nem akarja elengedni a csatárát, csak egy igazán horribilis összegért.

A Manchester City már mélyen a zsebébe nyúlt, amikor Jack Grealishért 117.5 millió eurót fizetett ki. Röpködtek a nagy összegek a Premier League-ben, mert a Chelsea például 115 millió euróért szerződtette Lukakut az Intertől.

Ronaldoról mindig szívesen pletykál a sportsajtó, akinek idén valószínűleg eldőlt a sorsa, a City pedig tovább harcol azért, hogy valahonnan szerezzen egy klasszis támadót.

Cristiano Ronaldo amúgy hiába 36 éves, az előző idényben 29 góllal a Serie A gólkirálya lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás