promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Muhammad Ali unokája hatalmas kiütéssel nyerte meg első profi meccsét
Borítókép:  Youtube
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az alma nem esett messze a fájától: Nico Ali Walsh, Muhammad Ali unokája szépen kiütte első profi ellenfelét.

Nico Ali Walsh egy igazi győzelemmel aranyozta be profi bokszkarrierjének első meccsét. És hogy kicsoda ez a derék ifjú bokszoló? Nem más, mint a legendás Muhammad Ali 21 éves unokája, aki szintén a bokszkarriert választotta.

Ha azt hinnéd, egy ilyen legenda leszármazottjának nyitva állnak a kapuk a profik közé, akkor erősen tévedsz: minden idők egyik legnagyobb bokszolójának unokája ugyanis több évig amatőrként próbálkozott, mire végre bekerült a profik közé is középsúlyba.

Első ellenfele Jordan Weeks (4-1-0, 2 KO) volt, akivel egy nem túlzottan színovanalas meccsen mérkőzött meg, majd 1 perc 49 másodperc után le is győzte a tulsai összecsapáson. 

Nico nagyapja emlékének tisztelegve ugyanabban a fehér rövidnadrágban lépett a ringbe, amit annak idején a nagyapjától kapott. Pedig ő másképp gondol a legendára, mint a nagyközönség.

„Sokat gondolok rá, és hiányzik. Az ő nagysága komoly nyomást gyakorol rám, de számomra ő csak a nagyapám. A közönség a valaha élt legnagyobb harcosnak, és talán a valaha volt legnagyobb embernek látta."

Nico Ali Walsh végül igazán érzelmes visszaemlékezéssel gondolt vissza nagyapjára:

"Számomra ő a világ legnagyobb és legjobb nagypapája."

Ha létezik túlvilág, most Muhammad Ali büszkén tekinthet le onnan unokájára, annak első győzelme után.   

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás