promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyolc év után megtört a csend Michael Schumacher állapotáról! A barátja, az F1 főnöke látta és beszélt róla!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Michael Schumacher barátja, Jean Todt, az F1 főnöke beszélt a legendás versenyző állapotáról. 

 Todt havonta kétszer látogatja meg a német legendát így saját szemével láthatta eddig is, hogy Schumacher milyen állapotban van, de beszélni csak most beszélt először róla - írja a Daily Star.

"Sok időt töltöttem a feleségével, Corinnával azóta, hogy Michael súlyos síbalesetet szenvedett. Corinna egy nagyszerű nő."

- mesélte Todt, majd ennyit mondott a legenda állapotáról:

"Az orvosoknak és Corinnának köszönhetően Michael él, de jelenleg is harcol a baleset következményeivel. Reméljük, hogy a dolgok lassan, de biztosan javulni fognak."

A hétszeres világbajnok Schumacher nyolc évvel ezelőtt a francia Alpokban síelt, amikor súlyos fejsérülést szenvedett, és a grenoble-i kórházba kellett szállítani. Miután két műtéten is átesett, a Ferrari hősét hat hónapra mesterséges kómába helyezték, hogy csökkentsék az agyában lévő duzzanatot.

Miután 2014-ben felébredt a kómából, egy másik svájci kórházba szállították, majd végül visszatérhetett genfi tavi otthonába. Schumacher állapotát azóta is szigorúan őrzött titokként kezelik, bár barátja és egykori kollégája, Todt néha friss híreket közöl a beteg sztárról.

(Daily Star)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás