promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális rablás áldozatai lettek Barcelonában Hosszú Katinka és a párja - vajon ez zavarta meg az úszóbajnoknő felkészülését?
Borítókép:  Hosszú Katinka/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinkát, a háromszoros olimpiai bajnokot, továbbá párját - aki egyben az edzője is - Gelencsér Mátét kirabolták Barcelonában, amikor részt vettek a Mare Nostrum-úszóviadalon, még júniusban. Sportolói berkekben sokan ezzel a sokkoló élménnyel magyarázzák az úszóbajnoknő kudarcait, vagy legalábbis azt, hogy nem tudott kellőképpen felkészülni az olimpiára.

Erről már egy jó ideje hallani úszóberkekben, és sokan úgy tudják, hogy bár az úszónőt nem bántották, de párja nem úszta meg ilyen könnyen az esetet. Úgy néz ki, hogy Gelencsér Mátét meg is verte a támadó.

A Blikk megkereste Hosszú Katinka édesapját: Hosszú Istvánt, hogy több információ birtokába jusson, de az apa állítólag egy hosszú sóhajjla lezárta az ügyet és kerek-perec kijelentette, amikor meghallotta, hogy milyen ügyben keresik, hogy nem szeretné kommentálni az esetet.

A Blikk kereste az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő menedzsmentjét is, ők úgyszintén nem kommentálták, de nem is cáfolták az információt. A Blikk egyik magát meg nem nevező informátora viszont fűzött megjegyzést a témához, ő azt állította, hogy Hosszú Katinkát mélyen megrázta a barcelonai rablás.

"Mentálisan elképesztően erős, de a történtek őt is megviselték, hiszen könnyedén komolyabb bajuk eshetett volna. Biztos vagyok benne, hogy a rablás hozzájárult ahhoz, hogy tudása alatt teljesített Tokióban."

– mondta az informátor. Hosszú Katinkát egyébként korábban nagyon durván szídták a kommentelők a tokiói szerepléséért, továbbá azért is, mert a 200 méter pillangótól is visszalépett. Az otthoni szurkolókat ez nagyon felbőszítette, így aztán napokig ezektől az indulatoktól volt hangos az internet és a sajtó is. Hosszú Katinka mellett azért így is sokan kiálltak, az úszóbajnoknő régi hírneve és korábban elért eredményei sokat nyomnak a latban.

(Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás