promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Senki sem számított rá! Valami döbbenetes dolgot kapott elő a zsebéből az olimpikon
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Daley olimpiai aranyérmes brit mű- és toronyugró alaposan meglepte a tévénézőket, amikor vasárnap délelőtt a női 3 méteres műugrás döntőjét nézve egyszer csak fonalat és kötőtűt kapott elő sportos gúnyájából.

A közösségi médiát azóta valósággal elárasztották a 27 éves fiatalemberről készült képek, amelyeken jól látható, hogy lila fonallal kötöget valamit a Tokyo Aquatics Centerben.

„Mit alkot? Kíváncsi vagyok, kinek készíti ezt a lila kis valamit!”

– mondta Katherine Downes, a BBC kommentátora a vasárnap reggeli élő adásban.

A készülőfélben lévő mű első ránézésre valamiféle kalapnak tűnt, krémszínű díszítéssel. Könnyen lehet, hogy az LMBT ikon a kisfiának, Robbie-nak szánja a ruhadarabot – bár ő maga még nem kommentálta az alkotást.


Forrás: Profimedia


Forrás: Profimedia

A brit mű- és toronyugró, aki múlt hétfőn nyerte meg első olimpiai aranyát 10 méteres szinkronugrásban, titkos fegyverének nevezte a kötést.

„Az egyetlen dolog, ami segített megőrizni a józan eszemet az olimpiai felkészülés és a versenyek során, az a kötés volt. Szerelmes vagyok a kötésbe, a horgolásba és mindenbe, ami a varráshoz kapcsolódik”

– mondta követőinek Instagram oldalán az olimpikon, aki a múlt hét elején megmutatta, hogy kötött „egy aranyos kis tasakot", azzal a céllal, hogy semmiféleképpen se karcolódjon meg az érem.

A tasak egyik oldalán a brit nemzeti lobogó mintázata, mig a másikon a japán zászló látható.


A brit Thomas Daley és Matty Lee aranyérmet nyertek a férfiak szinkronugrásban. Forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás