promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: „olimpiai videón” szúrta ki a nő, hogy megcsalja a barátja - mutatjuk a felvételt!
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem szokványos leleplezés, amely megmutatja, hogy a részletekben hatalmas átverések bújhatnak meg.

A 7News ausztrál portál számolt be a nem mindennapi leleplezésről, amelyben egy nő egy TikTok-on küldött videó alapján állapította meg, hogy a barátja nem egy kanbuliban volt, hanem egy nővel nézte a tévét, valószínűleg a nő lakásán. De az is megeshet, hogy egyáltalán nem néztek tévét, csupán azért kapcsolták az olimpiai közvetítésre, hogy tökéletesen megkomponált közvetítés-nézős videó kerüljön a férfi barátnőjének telefonjára.

Ám a közösségi platformon CallHerMeganMarie néven aktív nő kicsit jobban górcső alá vette a rövid felvételt, mivel fura lett számára, hogy nem egy nagy baráti ölelgetésekkel sűrűn tarkított videó landolt nála.

Aztán kiszúrta a tévé alatt megcsillanó tükrökben, hogy a barátja mellett egy nő ül, méghozzá szoknyában, ráadásul egy romantikus estékre tervezett borospohár társaságában. A fiúk pedig hiányoznak, méghozzá nem kicsit, hanem nagyon.

A videón az ausztrálok olimpiai szereplése fut a háttérben, a férfi pedig azt gondolta, hogy ezzel tanúbizonyságát adja barátnőjének, hogy megnyugodhat, jó helyen van. Ugyan más végeredménnyel, de az akció bevált. A lány a videót tanulmányozva rájött, hogy megnyugodhat, ettől a kapcsolattól nem kell túl sokat várnia.

De nem csak a tükör árulta el a helyzetet, hanem a lakás berendezései is, többek között a polcokon heverő könyvek, amelyek mutatták, hogy ez bizony nagy valószínűséggel egy nő lakása.

Megan kommentben elárulta azt is, hogy azóta nem alkotnak egy párt a férfival. 

@callhermeganmarie

Reply to @gingerslapz ##greenscreen haha nope he actually sent this to me

♬ i like women - fruity for lily
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás