promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan csente el az aranyérmet Siklósi Gergelytől, akit ki se akartak vinni az olimpiára
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Romain Cannonének csúcsnapja volt, és Siklósi Gergely se tudta megfogni.

A világranglista-vezető, világbajnoki címvédő Siklósi Gergely a férfi párbajtőrözők vasárnapi egyéni versenyében döntőbe jutott, miután legyőzte az olasz Andrea Santarellit 15-10-re. Ki gondolta volna, hogy a döntőben is ez lesz az eredmény, csak nem a javunkra.

A fináléban a francia Romain Cannone várt Gelygelyre, és nyilván az utóbbi volt az esélyesebb, de az ellenfele elhitte, hogy ma bármire képes, és pechünkre ez így is lett. Érdekesség, hogy Romain Cannonét nem akarták kivinni az olimpiára, a legvégén került csak be a csapatba.

A francián iszonyatosan bátran kezdett, és a sokszor a szerencse is mellette volt, így a fent említett végeredménnyel zárult a döntő: 15-10.

A magyar vívó ezt ki is emelte a nyilatkozatában, hogy az ellenfele teljesen úgy versenyzett, akinek itt most nincsen veszítenivalója. 

Siklósinak abszolút nincsen miért szégyenkeznie, és óriási tapasztalattal vághat neki a következő olimpiának. Lehet Franciaországban tartják, de a férfi párbajtőrözőknél remélhetőleg magyar aranyérmest ünnepelhetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás