promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A sztársportoló házhoz ment egy orbitálisan nagy pofonért
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Eb-döntő után fosztogató huligánok nem kímélték a Forma–1-es versenyzőt sem.

A nem túl acélos McLarenben eddig brillírozó Forma–1-es pilóta, Lando Norris is ott volt a hétvégi Eb-döntőn a Wembley Stadionban. A mindössze 21 éves autóversenyző eddig még nem túl sok focimeccset láthatott, illetve aligha ismerhette a futballhuligánok természetét.

Ahelyett ugyanis, hogy az olaszok ellen tizenegyesekkel elvesztett mérkőzés után hanyatt-homlok menekült volna a pálya környékéről, menő James Bondként, kényelmesen slattyogott a kocsija felé.

Azonban Angliában sem mindenki elvakult F1-rajongó, főleg, ha remek zsákmányra van kilátás. Norrist inzultálták, és elvették a méregdrága karóráját, bár maga szerencsére nem sérült meg – erősítette meg csapata, a McLaren Racing.

A hétvégi Brit Nagydíj előtt ez nem a legjobb előjel, környezete szerint a srácot megrázták a történtek. Érdekesség, hogy az Instagram-oldalára éppen a stadionból való távozása előtt töltött fel egy képet, amelyen az ellopott Richard Mille karórája is látható a csuklóján.

A svájci óragyártó a McLaren F1-es csapatának egyik támogatója, a Norristól új gazdához került ketyegő pedig egy papajasárga-kék limitált darab volt, amelynek 100 ezer dollár (30 millió forint) a bolti ára.

A döntő után egyébként számtalan rendbontásról és más bűncselekményről adtak hírt, az angol szurkolók meglehetősen nehezen viselték a peches vereséget. A rendőrség 49 személyt tartóztatott le, miközben 19 egyenruhás sérült meg a kisebb-nagyobb csetepatékban.

Norrist egyébként nem vágja földhöz a karóra elvesztése, hiszen alighanem szponzori ajándékról van szó, ráadásul a pilóta évi 5 millió dollárt keres csapatánál. Nem mellesleg az édesapja, Adam Norris ott van Anglia 500 leggazdagabb embere között a 200 millió fontra taksált vagyonával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás