Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Volt egy vicces jelenet az olasz – angol meccsen, amit nem láthattál a tévében

Volt egy vicces jelenet az olasz – angol meccsen, amit nem láthattál a tévében

Sport & Szabadidő

Volt egy vicces jelenet az olasz – angol meccsen, amit nem láthattál a tévében

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 18:18

Hajdú B. István megemlítette a pályára berohanó szurkolót, de a kamerák nem mutatták.

Anglia az örök mumusába futott bele, és az a tizenegyespárbaj. A szurkolóik már tudják, ha erre kerül a sor a legvégén, akkor nem sok jóra számíthatnak.

„2022-ben nem Anglia lesz a világbajnokság esélyese, de ha a jó forma kitart, akkor legalább szép reményekkel lehet utazni Katarba. A riválisok sem fognak pihenni, mert Flick válogatottjától már most lehet tartani, Belgium nagy generációja utoljára fut neki, és Franciaországot is valószínűleg motiválja a visszatérés, ahogy Luis Enrique spanyoljai is bebizonyították, hogy kár lenne őket leírni. És akkor Brazíliáról vagy Argentínáról nem is beszéltünk. No, meg az Eb győztes olaszokról”

- írta Sziklai Attila blogger a döntőről.

Sok szakértő megjegyezte, hogy Anglia nagyon rá akart ülni az 1-0-ra, és ezért bizony a vezetőedzőnek, Gareth Southgatenek kell vállalnia a felelősséget. Egy valami biztos: Olaszország egy gyönyörű menetelés után nyerte meg az Eb-t.

Ugyebár az se segített az angolokon, hogy hazai környezetben játszhatták a döntőt. A szurkolók az eredménytől függetlenül jól érezték magukat, és volt olyan is, aki bemerészkedett a pályára.

A Wembley Stadion biztonsági csapata nagyon nem volt a helyzet magaslatán, mivel alig tudták elkapni a drukkert, aki gyalogkakukként száguldozott a stadion gyepén. A vicces jelenetet nem mutatta a tévé, de a helyszínen lévők természetesen rögzítették.

Borítókép: Profimedia