promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alvaro Morata ultraszexi felesége biztosan megvigasztalja, amiért kiestek a spanyolok - fotók
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A spanyol szurkolók annyira azért nem fogják a szívükbe zárni a rossz tizenegyese miatt.

Az iramra és az izgalmakra se volt panasz a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság első elődöntőjében, ahol 1-1-es döntetlen után az olaszok jutottak tovább a tizenegyespárbajban.

Mind a két oldalon voltak lehetőségek, mivel 4-4 kaput eltaláló lövést írtak fel a csapatoknak, de a spanyoloknak voltak nagyobb esélyeik. Kapura lövésük nekik például 16 volt, míg az olaszoknak csak 7.

 A rendes játékidőben az olaszoknál Federico Chiesa lőtte a gólt, míg a spanyoloknál Alvaro Morata, aki csereként állt be a második félidőben.

A spanyol csatár mentette hosszabbításra a meccset, de utána jött a pokol, és a tizenegyespárbajban a rossz lövését fogni tudta a kapus. A végén a Chelsea játékosa, Jorginho lőtte be az olaszokat a döntőbe. Ő nem igazán szokott 11-est hibázni, és tényleg nagy könnyedséggel jutotta be a labdát a kapuba.

Morata valószínűleg szomorú, de a pályán kívül egy igazi angyal várja otthon, aki biztosan jobb kedvre fogja deríteni. A csatár 2017-ben feleségül vette olasz modellt, Alice Campellót, és van három gyönyörű gyerekük is.

Alice is beindította a bikiniszezont, és meg is mutatjuk, hogy ezzel mennyire el tudja csavarni a követőinek a fejét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás