promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo dühét már nem mutatta a kamera, amikor kiestek – De mi megmutatjuk!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo nagyon csalódott volt, miután a belgák 1-0-ra legyőzték a portugálokat.

A portugálok sztárja elég sokszor került a figyelem középpontjába a labdarúgó-Európa-bajnokságon. Ugyebár minden a Coca-Colás üvegek pakolgatásával kezdődött, aztán eljutottunk a rekordig.

Cristiano Ronaldo a franciák elleni csoportmeccsen kétszer is betalált, így összesen 109 gólt szerzett válogatottként, amivel az örökrangsorban utolérte az eddig vezető iráni Ali Daeit. Az a meccs amúgy 2-2-re végződött – a másik két gólt Karim Benzema szerezte.

Az benne volt a pakliban, hogy a portugáloknak címvédőként nem sok esélyük lesz. Nehéz csoportba kerültek, aztán ha valahogy továbbjutottak volna most a belgák ellen, akkor jöttek volna az olaszok. Mindent megpróbáltak, de a végeredmény maradt 1-0, és Belgium továbbjutott Thorgan Hazard csodagóljával.

Ronaldo többször is a kapitányi karszalagon állt bosszút, először földhöz vágta, majd az öltözőbe menet bele is rúgott egyet, de ezt már nem mutatták a kamerák.

A portugál klasszis egy nem focis rekordot is összehozott a labdarúgó-Európa-bajnokság alatt, mivel ő lett az első az Instagramon, aki elérte a 300 milliós követőtábort, sőt, cikkünk írásakor már 306 milliónál tart.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás