promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kinyírták a TrollFocit, százezrek háborodtak fel!
Borítókép:  TrollFoci
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rettenetes hírt kaptak a labdarúgás és az azzal kapcsolatos poénok rajongói, ugyanis az egyik legkedveltebb és leglátogatottabb hazai Facebook-oldal, a TrollFoci úgy tűnik, hogy törlésre került.

Több százezer ember kedvelte és látogatta a TrollFoci nevű oldalt, ami előszeretettel űzött viccet a sportolókból és a mérkőzésekből, ezzel pedig üdítő élményt nyújtott a követőknek már 9 éve. Most viszont nagyon meglepődtek az emberek, mikor eltűnt Facebookról a népszerű oldal, és úgy látszik, hogy tényleg nagy a gond.

„Közel 9 évnyi működés után, a mai napon a Facebook törölte a TrollFoci oldalát. A döntés okáról mostanáig semmilyen értesítést nem kaptunk. Természetesen megpróbálkozunk az oldal visszaszerzésével. Amennyiben viszont ez nem sikerül, úgy döntöttünk, hogy nem hagyunk veszni egy ilyen hosszan, sok-sok munkával építgetett dolgot: új oldalt indítunk és folytatjuk! A további infókkal hamarosan jelentkezünk”

– közölték az Instagram-oldalukon.

Ezek alapján van remény, hiszen ha esetleg nem sikerül visszaszerezniük a TrollFoci Facebook-oldalát, akkor újat készítenek, és mindent ott folytatnak, ahol abbahagyták – szóval nem kell aggódni, ez maximum egy komolynak tűnő pillanatnyi probléma, amit hamarosan megoldanak, ha minden jól megy.

Itt lehet megtekinteni az oldal közleményét:

Nemrég egy szintén népszerű oldal, az Illiberal Memes is így járt, miután kiraktak egy viccesnek szánt képet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás