Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eb 2020: Christian Eriksen a kórházból szeflizett és már sokkal jobban van

Eb 2020: Christian Eriksen a kórházból szeflizett és már sokkal jobban van

Sport & Szabadidő

Eb 2020: Christian Eriksen a kórházból szeflizett és már sokkal jobban van

Sport & Szabadidő

Promotions 10:15

Három nappal a tragikus események után, a dán labdarúgó-válogatott tízese, Christian Eriksen egy szelfit posztolt a kórházból a közösségi oldalára. 

Három nappal korábban, szombaton drámai eseményeknek lehettek szemtanúi azok, akik nézték a Dánia – Finnország Európa-bajnoki csoportmérkőzést. A találkozó az első félidő végén szakadt félbe, amikor a 29 éves, 109-szeres dán válogatott Christian Eriksen összeesett a pályán.

A dánok játékosának gyakorlatilag 5 percen keresztül nem vert a szíve. A csapatorvos korábban azt nyilatkozta, hogy ha nem lett volna a stábnál defibrillátor, valószínűleg nem tudták volna megmenteni Eriksen életét. 

Szerencsére sikerült visszahozni az életbe az Internazionale 29 éves játékosát, aki kedden egy szelfit posztolt a közösségi oldalára, és üzet is a szurkolóknak.

„Helló mindenkinek.

Nagy köszönet a kedves és csodálatos üdvözletetekért és üzenetekért a világ minden tájáról. Sokat jelentenek nekem és a családomnak. Jól vagyok – a körülményekhez képest. Még át kell esnem néhány vizsgálaton a kórházban, de jól érzem magam. Most pedig szurkolok a fiúknak, a dán válogatottnak a következő meccseken. Játsszatok egész Dániáért!

írta Christian a posztja alá. 

Borítókép: Profimedia