promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokságság, most te dönthetsz arról, hogy ki nyerje az Eb-t! – szavazás
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Június 11-én, pénteken végre elkezdődik a labdarugó Európa-bajnokság. Valószínűleg már Te is foci lázban égsz, úgyhogy jöhet egy kis tippelés. Szerinted ki ülhet fel Európa-trónjára? Lehet, hogy a magyar labdarugó-válogatott? A címvédő Portugálok? Esetleg a 2018-as világbajnok Franciaország? Most minden rajtad áll! 

A koronavírus-járvány miatt rendhagyó módon négy helyett öt év után, de újra összecsapnak a kontinens legjobb futballválogatottjai, vagyis kezdődik a foci Eb. A magyar válogatott első fellépésére a Portugálok ellen ugyan még keddig várni kell, de Rómában este 21 órakor elindul a labda útja az Olaszország-Törökország nyitómérkőzésen.

A focirajongók már alig várták ezt a pillanatot, és a vele járó izgalmakat. Ilyenkor mindenki imád tippelni, és persze a jó öreg fogadások sem maradhatnak el. 

Már most több millió ember regisztrált a különböző tippelős oldalakra, amit barátokkal, családtagokkal, munkatársakkal közösen lehet játszani. Csak meg kell tippelned a végeredményt, és ha az egész Eb alatt te voltál a legjobb, megnyered a játékot. Aki esetleg még nem regisztrált volna, az a tipper.io oldalán bármikor megteheti. 

A Promotions csapata ezúttal csupán arra kíváncsi, hogy szerintetek ki nyeri végül a kontinenstornát.

Lehet, hogy pont a magyar labdarúgó-válogatott? A címvédő portugálok? Esetleg a 2018-as világbajnok Franciaország? Most minden rajtad áll! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás