promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barcelona már csak úgy lehetne bajnok, ha a két madridi csapat sztárjai földönkívüliek
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Atlético Madrid és a Real Madrid között dől el a spanyol bajnokság.

Valami óriási furcsaságnak kellene történnie, hogy a Barcelona bajnok legyen. Például kiderülne, hogy a Real Madrid és az Atlético Madrid játékosai mind földönkívüliek, így kizárják őket. Szóval nagyjából ennyi esély van rá, hogy ne valamelyik fővárosi csapat végezzen a spanyol bajnokság élén.

A FC Barcelona nem produkált jó mérleget az utóbbi három meccsén, mivel a két döntetlen mellé egy vereséget is összeszedtek. Igazából az Atléticót már akkor se tudták volna utolérni, ha most hétvégén nyernek a Celta Vigo ellen, így Messiék valószínűleg maradnak a harmadik helyen. Azért nem látok esélyt arra, hogy a Sevilla megelőzze őket, mivel az utolsó fordulóban a huszadik helyen álló, és így már kiesett Eibar ellen lépnek pályára.

Az FC Barcelona hölgyekből álló csapata viszont örülhetett vasárnap, mivel 4–0-ra legyőzte a Chelsea-t a női labdarúgó Bajnokok Ligája göteborgi döntőjében. 

A hétvégén a Real Madrid és az Atléticó Madrid is nyert – előbbinek így 81, míg utóbbinak 83 pontja van. A zárófordulóban a Blankóknak mindenképpen nyerniük kell, ami nem lesz könnyű menet a Villarreal ellen.

Az Atléitco Madrid a kiesés elkerüléséért küzdő Valladolid vendége lesz, szóval az se lesz könnyű mérkőzés, és lehet az Atlético játékosaiban nagyobb lesz a feszültség.

„Még mindig versenyben vagyunk a bajnoki címért, harcolni fogunk az utolsó pillanatig, hogy megnyerjük”

mondta Zinédine Zidane, aki hozzátette, hogy hazugság, hogy már beszélt volna a játékosaival a távozásáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás