promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas gond van a Juventusnál, Ronaldo menekülne
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Juventus edzője, Andrea Pirlo a kirúgás szélén áll, míg legjobbja, Cristiano Ronaldo menekülne a torinói csapatból. 

Az is lehet, hogy a harminchatszoros olasz bajnok jövőre lemarad a Bajnokok Ligájáról. Sajnos ki kell mondanunk - benne van a pakliban, hogy csak a második legrangosabb európai kupasorozat, az Európa-liga marad neki. - írja az Origo

A Serie-A-ban az Inter már több fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította elsőségét, így már biztos, hogy a Juventus idén nem lesz bajnok, de még akár az is lehet, hogy a torinóiaknak csak az Európa-liga marad. Andrea Pirlo együttese három körrel a bajnokság vége előtt az ötödik helyen áll. 

A Juventus mestere, Pirlo rengeteg kritikát kapott ebben a szezonban, de a játékosokat sem kímélik a szurkolók. A hétvégi Milan elleni rangadón például pocsékul játszott az egész csapat, meg is lett az eredeménye, egy sima háromgólos zakó hazai pályán.

Sajtóhírek szerint az utolsó három forduló hatalmas jelentőséggel bírhat a csapat számára, ha ugyanis a Juve nem lesz a legjobb négy között a bajnoki tabellán, szinte biztos, hogy Pirlo repülni fog, valamint Cristiano Ronaldo is elhagyja a csapatot, mert nem akar az Európa-ligában futballozni.

Az olasz szakembert egyébként azért kritizálják sokan, mert bár játékosként kiváló volt, edzőként nulla tapasztalattal ültették le egy sztárcsapat kispadjára. Ez pedig hatalmas kockázat volt.

Az, hogy végül hogyan alakul a Juventus sorsa néhány hét múlva kiderül. Egy biztos, a harminchatszoros olasz bajnoknak mindhárom hátralevő mérkőzését meg kell nyernie, és a közvetlen riválisok botlásaira is szüksége van, hogy elérje a BL-helyek egyikét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás