promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan bomba teste van ennek az ausztrál bokszolónőnek, hogy még az edzéshez is meghozza a kedvedet
Borítókép:  instagram/avrilmathie
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Első ránézésre nem gondolnánk, hogy az ausztrál bombázó, Avril Mathie profi bokszoló. A 33 éves szépség azonban igen kemény sportot űz a mindennapokban, a szabadidejében pedig imádja fürdőruhában mutogatni tökéletes testét.

[[cikk]]

Az ausztrál nehézbombázó már több éve Miamiban él és a kedvenc szabadidős elfoglaltsága, hogy bikiniben süttesse a bomba testét a strandon. Ennek ellenére Avril Mathie egy igazi kemény csaj. Annyira, hogy a legutóbbi hat profi bokszmérkőzéséból ötöt megnyert, és ebben bizony K.O.-k is becsúsztak.

A 33 éves sportolónő  csak nemrégiben kezdett el komolyabban bokszolni. Korábban modelkedett, és több szépségversenyen is részt vett. 2012-ben a Miss Hawaiian Tropic Australia címet, 2014-ben a Miss Swimsuit USA címet, míg 2015-ben a Las Vegas International Model címet is bezsebelhette. 

Jelenleg abban a Miami bokszteremben edz, ahol a híres Muhammad Ali is ütötte a zsákot. Avril Mathie legnagyobb álma, hogy világbajnoki címig jusson, de addig is nézzük meg a bokszolónő tökéletes testét, amit előszeretettel mutogat a közösségi oldalán. Ezért nagyon hálásak vagyunk neki! 

[[cikk]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás