promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Továbbra is versenyben van a bajnoki címért a Barcelona, az Inter azonban már bajnok
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok érdekesség történt vasárnap a futball világában: például elmaradt a Manchester United – Liverpool rangadó a Premier Leagueben.

Kezdjünk az Inter örömkönnyeivel, mivel az Atalanta döntetlenje miatt már biztosan bajnok Antonio Conte gárdája. Az Inter ezzel története 19. bajnoki címét gyűjtötte be. Ezt megelőzően legutóbb a 2009–2010-es idényben diadalmaskodtak, szóval a szurkolók gyakorlatilag megőrültek.

Ezzel bizony vége van a Juventus egyeduralmának. Andrea Pirlo együttesének még azért is meg kell jelenleg harcolnia, hogy ott tudjanak maradni a Bajnokok Ligája indulást érő helyen.

A Liverpool fentebb kúszott volna a tabellán, ahogy a Manchester United is szívesen bebiztosította volna a második helyét, a rangadó azonban elmaradt a Premier Leagueben. A mérkőzést a tulajdonosi kör ellen tüntető United szurkolók akciója miatt kellett elhalasztani.

Videón mutatjuk, hogy a szurkolók meccs nélkül is milyen jól érezték magukat.

Igazán gólgazdag mérkőzést hozott a Valencia – FC Barcelona összecsapás, aminek 2-3 lett a vége. Messi és Griezmann elintézte, hogy a katalánok még erősen versenyben legyenek a bajnoki címért – utóbbi egy duplával. A Real Madridnak és a Barcelonának így 74, míg a listavezető Atlético Madridnak 76 pontja van.

Most szombaton 16 óra 15 perckor veszi kezdetét a nagy rangadó, mivel az FC Barcelona az Atlético Madridot fogadja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás