Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cristiano Ronaldo még mindig nem tudta magáról levakarni a nemi erőszak vádját

Cristiano Ronaldo még mindig nem tudta magáról levakarni a nemi erőszak vádját

Sport & Szabadidő

Cristiano Ronaldo még mindig nem tudta magáról levakarni a nemi erőszak vádját

Sport & Szabadidő

Promotions 08:38

Tizenkét év telt el azóta, hogy Cristiano Ronaldot nemi erőszakkal vádolta meg Kathryn Mayorga. A klasszis még ennyi év után sem tudja tisztára mosni a nevét. A nő most brutális összeget követel a labdarúgótól. 

A napokban kiderült, hogy Cristiano Ronaldo még mindig nem lélegezhet fel a nemi erőszakos ügye miatt. Az új bírósági dokumentumok azt mutatják, hogy a feltételezett áldozat - Kathryn Mayorga - 56 millió font kártérítést követel tőle - írja a Daily Star alapján a Blikk. A lap megemlíti, hogy az eset állítólag 2009-ben történt, amikor a Juventus sztárja egy Las Vegas-i szállodai szobában megerőszakolta a nőt. 

Ronaldo következetesen és erőteljesen tagadta az állításokat:

„Határozottan tagadom az ellenem felhozott vádakat. A nemi erőszak utálatos bűncselekmény, amely ellentmond mindennek, amiben én vagyok és amiben hiszek "

- mondta 2018-ban.

Az amerikai hölgy azonban 18 millió fontot kér a múltbeli fájdalmakért és szenvedésért, 18 millió fontot az eset után következő lelki fájdalmakért és szenvedésértés és további 18 millió fontot büntető kártérítésért a labdarúgótól, ami valljuk be, nem kis összeg. Átszámítva már több milliárd forintot jelent.

Mayorga jogi csapata állítólag egy több mint 60 tanúból álló listát is benyújtott, akik tanúskodni akarnak. Állítólag a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes és tanácsadója, Andy Quinn is szerepel a listán.

Borítókép: Profimedia