promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mától visszatérhetnek a szurkolók a lelátókra
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy mérföldkőhöz érkezett a hazai sportvilág. A mai naptól ugyanis látogathatóak a sportesemények a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek. A labdarúgó NB1-ben például a Ferencváros tárt karokkal fogadja a szurkolóit az utolsó hazai bajnoki mérkőzésére, ám vannak klubok, amelyek továbbra sem nem engedik be a drukkereket.

 

 

Az elmúlt egy évben annyira megváltozott az életünk, hogy már azt is elfelejtettük, hogy milyen érzés a helyszínen szurkolni a kedvenc csapatunknak. Ez május első napján, szombaton megváltozik, ugyanis elérte a 4 millió főt a beoltottak száma, így aki rendelkezik oltási igazolvánnyal, az bemehet végre a stadionokba drukkolni. Már amennyiben azt a házigazdák is megengedik. 

A labdarúgó magyar bajnokságban például mindkét szombaton megrendezett eseményre kilátogathatnak a drukkerek, így tehát a Ferencvárosi TC- Mezőkövesd, valamint a ZTE FC-Kisvárda találkozókon biztosan lesznek nézők. 

A zöld-fehérek a közleményükben megírták, hogy bár nem kötelező a maszk használata, még is javasolják, hogy továbbra viseljen mindenki maszkot a Groupama Aréna területén. 

A Népligetben nemcsak a labdarúgóknak, hanem a kézilabdázó lányoknak is lehet szurkolni a magyar bajnokságban – szombaton a Siófok KC érkezik a fővárosba.

Mi a helyzet a többi klubnál? 

- A férfi kosárlabda-bajnokságban korlátozott számban beengedik a nézőket a mérkőzésekre, így tehát a Falco-Szedeák, és Szolnoki-DEAC találkozókat sem üres teremben játsszák. 

- Női kosárlabdában a Sopron ingyen engedi be a nézőit a nagy visszatérés alkalmából az Atomerőmű-KSC elleni mérkőzésre. 

Akadnak azonban klubok, akik továbbra sem engedik be a nézőket.

- Az MTK az NSO megkeresésére elmondta, hogy egyelőre nem fogadnak látogatókat, így az MTK-Dunaújváros női kézilabda mérkőzés zárt kapus lesz. 

- Ahogy a vízilabda magyar bajnoki mérkőzéseken sem lesz néző. Szolnokon és Pécsen például már előre bejelentették, hogy akármi lesz, zárt kapuk előtt játszanak az utolsó fordulóban. 

[[cikk3]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás