promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most megnézheted minden idők legcikibb sajtótájékoztatóját – videó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világranglista 16. helyén álló lengyel teniszező, Hubert Hurkacz hiába győzött 6:3, 3:6, 6:3-ra az olasz Thomas Fabbianó ellen a monte-carlói ATP tenisztornán, a mérkőzést követő online sajtótájékoztatón a kutyát nem érdekelte. Nagyon ciki volt! 

Egészen fura dolog történt a monte-carlói férfi keménypályás tenisztorna online sajtótájékoztatóján. Azt már az egész sportvilág kezdi megszokni, hogy a koronavírusjárvány miatt a legtöbb esetben csak online térben oldható meg, hogy a mérkőzés után az újságírók kérdezzenek a sportolóktól. Ebben csupán az a ciki, hogy ha senki nem tesz fel kérdést, te pedig ott ücsörögsz, érzed ahogy izzadsz, majd szépen lassan rájössz, hogy a kutyát sem érdekled. 

Pontosan ez történt a lengyel Hubert Hurkacz-cal, aki izgalmas mérkőzésen 6:3, 3:6, 6:3-ra győzte le az olasz Thomas Fabbianót, majd beült a sajtótájékoztatóra, ahol angolul és lengyelül is lehetett tőle kérdezni. Hurkacz várt, a sajtós hölgy biztatta a nagy világban valahol egy monitor előtt ülő újságírókat, de csak nem akart kérdés érkezni a lengyel sportolóhoz. 

A The Guardian fel is töltötte a cikis pillanatot a YouTube-ra.

Hurkacz állítólag nem vette zokon, hogy senkit nem érdekel a sikere.

"Nincs kérdés? Ez aztán a kellemes sajtótájékoztató. Köszi mindenkinek"

– mondta nevetve, majd távozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás