promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A lehető legrosszabbkor kapta el a koronavírust Dárdai Pál
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pozitív lett a Hetha BSC vezetőedzőjének a tesztje, így hétvégén biztosan nem ülhet ott a kispadon.

A Hertha BSC a Facebook oldalán jelentette be, hogy nem csak Dárdai Pál, de a segítője, Admir Hamzagic és a csatárjuk, Dodi Lukébakio tesztje is pozitív lett koronavírusra. Állítólag mindenki tünetmentes, és már karanténba is vonultak.

Pál Dárdai, Admir Hamzagić und Dodi Lukébakio wurden positiv auf das Corona-Virus getestet und sind symptomfrei in...

Közzétette: Hertha BSC – 2021. április 15., csütörtök

A csapat a válogatott szünet után is szigorított higiéniai intézkedéseken, és bár végeztek gyorstesztet anno, ezt leváltják az úgynevezett maximális hatékonyságú PCR tesztre. A csapattagok is csak akkor érintkezhetnek egymással, ha nagyon muszáj, például az edzéseken.

„Összetartunk, folytatjuk és ezzel a kihívással is szembeszállunk”

- írta a közösségi oldalán a Hertha.

A Mainz elleni bajnokira a továbbiakban Arne Friedrich sportigazgató készíti fel a csapatot, amit mindenképpen megtartanak vasárnap.

Dárdai Pálnak természetesen lesz beleszólása abba, miképp készítsétek fel a csapatot, de nagyon fog hiányozni a pálya széléről. Fontos meccsről beszélünk, mert a Hertha és a Mainz is a kiesés ellen menekül. Ha valaki a 16-ik helyen végez, akkor osztályozó meccset kell játszania.

A Mainz ellen muszáj lenne eredményesnek lenni, akik jelenleg két ponttal előzik meg Dárdai Pál együttesét. A mérkőzést vasárnap 18 órakor játsszák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás