promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Na, most tippelj, hogy a Real, a Barca, vagy az Atlético nyeri-e a spanyol bajnokságot
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A három spanyol óriás egymás nyakába liheg a top 3-ban – még bárki lehet bajnok.

Bár az Atlético Madrid még vezeti a tabellát a spanyol bajnokságban, de tegnap is herdált el az előnyéből, mivel csak 1-1-es döntetlent tudott játszani a jelenleg 6-ik helyen álló Betis otthonában. Diego Simeone csapatát előtte a Sevilla győzte le 1-0-ra, szóval ott is volt pontvesztés. A Sevilla jelenleg negyedik, és úgy néz ki meg is fogja tartani a Bajnokok Ligája indulást érő helyet.

Hétvégén volt egy El Clásico is, amin a Real Madrid 2-1-re tudta megverni a Barcelonát egy igazán kiélezett összecsapáson.

Mivel a Real Madrid nyert, így elég szoros állás alakult ki a LaLigában nyolc meccsel a vége előtt.

Atlético Madrid: 67 pont
Real Madrid: 66 pont
FC Barcelona: 65 pont

A Sevilla 7 ponttal van lemaradva az élmezőnytől, de ahogy fent is írtuk, nekik az a lényeg, hogy meglegyen a negyedik hely.

Érdekesség, hogy az Atlético Madrid, a Real Madrid, és a Barcelona is 20 győzelmet ért el eddig, csak a döntetlenek és a vereségek számában van minimális eltérés.

Atlético Madrid: 7 döntetlen, 3 vereség
Real Madrid: 6 döntetlen, 4 vereség
FC Barcelona: 5 döntetlen, 5 vereség

Nehéz lenne megtippelni, ki lesz a befutó a végén – fizikálisan is bírni kell majd a végjátékot. A Real Madridnak még van plusz terhelése a Bajnokok Ligájában, a Barcelona és az Atlético Madrid azonban már kiesett – előbbi a PSG, míg utóbbi a Chelsea ellen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás