promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy pucér férfi zavarta meg a Manchester United Európa-liga meccsét -fotó
Borítókép:  Forrás: FFT
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy teljesen meztelenre vetkőzött férfi rohant be a Granada-Manchester United labdarúgó Európa-liga mérkőzésen a pályára. 

Furcsa dolog történt a Manchester United-Granada Európa-liga negyeddöntőjében, ahol végül 2-0-ra az Unidet örülhetett, de az érdekesség a mérkőzés 5. percében volt, amikor is egy szakállas,  teljesen meztelen férfi futott be a pályára. Azt nem tudni, hogy az amúgy zárt kapus meccsre miként juthatott be a férfi, de az álmokfutása nem tartott sokáig, a biztonságiak hamar elkapták. A férfi minden bizonnyal 15 perc hírnév jegyében vágott bele a nagy futásba. 

Nem ez volt az első a történelemben, hogy valaki így szerette volna felhívni magára a figyelmet. 2018-ban egy nő lepte meg egy holland harmadosztályú meccs játékosait és nézőit. A Rijnsburgse Boys, és az AFC mérkőzésen 6-2-re győzött az utóbbi, de sokak számára a dekoratív hölgy látványa okozta az igazi katarzist. Később kiderült, hogy a Rijnsburgse drukkerei fizettek le. 

Rejtély, hogy mennyit kaphatott a mutatványért, de kiderült, hogy a nő nem szégyenlős ugyanis egy sztriptíztáncosnő, akit sokan csak "Foxy-nak" hívnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás