promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lewandowski után, Serge Gnabry is kidőlt a Bayern-ből
Borítókép:  Forrás: profimedia.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Robert Lewandowski után, egy másik klasszis, Serge Gnabry is kidőlt a Bayern München soraiból. A 25 éves szélső pozitív koronavírus-tesztet produkált, így nem erősítheti csapatát a szerda esti Paris Saint-Germain elleni a Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzésén.

 

 

A bajor klub hivatalos honlapján közölte, hogy Gnabry koronavírus miatt nem vehet részt a szerda esti BL-mérkőzésen. A német válogatott játékos jól érzi magát, nincsenek tünetei, de karanténban van. A labdarúgó szervezetében tavaly októberben egyszer már kimutatták a vírust, azonban a klub néhány nappal később arra a következtetésre jutott, hogy a teszt hibás eredményt hozott. Most viszont biztosan kihagyja a következő mérkőzéseket, akár csak csapattársa, Robert Lewandowski, aki még a lengyel-válogatott színeiben a világbajnoki selejtezőn szenvedett térdsérülést.

A Paris Saint-Germain csapatában is lesznek koronavírus miatti hiányzók. Azt már néhány napja lehetett tudni, hogy az olasz középpályás, Marco Veratti kidőlt a párizsi együttesből, most pedig az is kiderült, hogy csapattársa, Alessandro Florenzi sem úszta meg a vírust. A 30 éves jobbhátvéd elővigyázatosságból már az elmúlt napokat is karanténban töltötte, így a múlt hétvégi francia bajnokin sem játszott. Florenzi a franciák mind a nyolc eddigi BL-meccsén kezdőként lépett pályára, de úgy tűnik ez a sorozat holnap biztosan megszakad. 

Szerencsére azért még mindkét együttesnek akadnak bőven klasszis játékosai, így biztosan izgalmas összecsapást láthatunk. A Bayern és a PSG párharcának első mérkőzése szerdán 21 órakor kezdődik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás