promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fucsovics Márton: Szeretnék bámulni a semmibe pár napot
Borítókép:  BRANDON MALONE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar teniszező, Fucsovics Márton mögött eredményes, de fárasztó hetek vannak. A nyíregyházi játékost most csak arra vágyik, hogy lássa a kutyáját és bámuljon a semmibe pár napot.

Egyre közelebb jár karriercsúcsához a magyar teniszező, Fucsovics Márton. Ez annak köszönhető, hogy a nyíregyházi játékos az elmúlt hetekben igen eredményesen játszott. Igaz, mindig van hova fejlődni, főleg az Andrej Rubljov elleni meccsek tekintetében, hiszen Fucsovics egy hónapon belül háromszor kapott ki a nyolcadik helyen álló orosztól - legutóbb a miami tenisztornán.

„Minden sikerült neki, kiválóan játszott. Próbáltam mindent, hogy megtörjem a lendületét, de ahogy szoktuk mondani, amit csak megálmodott, minden besült neki. Jó srác, szurkolok neki, hogy megnyerje a tornát. Andrej ellen minden nehéz, szinte nincs gyenge pontja. Nem baj, majd próbálkozom tovább, hogy elkapjam. Eljön az az idő, biztos vagyok benne"

– mesélte az MTI-nek Fucsovics Márton, miután búcsúzott a miami tenisztornától.

A folytatással kapcsolatban elmondta, hogy számára az európai salakszezon következik, de előtte pihenni és feltöltődni szeretne.

„Még junior koromban rám ragadt a bélyeg, hogy nem vagyok jó salakon és hogy nem szeretem. De salakon nőttem fel, szeretem, és azt hiszem, hogy eredményes tudok lenni ezen a borításon is. Először is hazamegyek, és otthon töltök néhány napot. Nagyon rám fér, és nagyon várom. Most épp semmi kedvem máshol lenni. Szeretném látni a kutyámat, és bámulni a semmibe pár napot. Pillanatnyilag töltődnöm kell ahhoz, hogy újra várjam, hogy labdába üssek"

– fogalmazott a magyar teniszező.

Fucsovics április 11-től Monte-Carlóban lép pályára, majd Belgrád, Róma és Madrid következik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás