promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Annyira dühbe jött a görög teniszező, hogy takarítani kellett utána
Borítókép:  JAY TOWN / TENNIS AUSTRALIA / SPUTNIK VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A görög teniszező, Sztefanosz Cicipasz az Australian Open elődöntőjében annyira dühbe jött, hogy vizespalackját a földhöz vágta. A labdaszedőknek kellett a játékos után takarítaniuk.

Az Australian Open, azaz az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi elődöntőjének egyik ágán Medvegyev-Cicipasz mérkőzést rendeztek. A találkozó első szettjét az orosz játékos nyerte, miután 2:2-es állásnál elvette ellenfele adogatását, s 6:4-re hozta a játszmát. Medvegyev első szettben mutatott jó játéka megmaradt a második szettre is, kétszer vette el Cicipasz adogatójátékát, majd a második játszmát is nyerte, ezúttal 6:2-re.

[[c1]] 

A második szett közepén, a görög sportoló nem bírta idegekkel, s pihenője alatt földhöz vágta a vizespalackját. A flakonból kiömlő vizet a labdaszedőknek kellett feltakarítaniuk. Medvegyev pedig csak mosolygott ellenfele tettén.

A harmadik szett közepén úgy tűnt, Cicipasz feltámad: 3:2-es hátrányból 4:3-ra fordított, de Medvegyev visszajött a meccsbe és 5:5-nél brékelt, majd 7:5-el övé lett a harmadik játszma is, egyúttal megnyerte a mérkőzést. Így az orosz teniszező lesz majd ilágelső Novak Djokovic ellenfele az Australian Open döntőjében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás