promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar szurkolók kitettek magukért - így készült a Lengyelország elleni koreográfia

A magyar szurkolók kitettek magukért - így készült a Lengyelország elleni koreográfia

Sport & Szabadidő

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade a Magyarország-Lengyelország vb-selejtezőre különleges koreográfiával készült. 

A magyar labdarúgó-válogatott március 25-én, Lengyelország elleni kezdi meg útját, amelynek végén remélhetőleg a 2022-es katari világbajnokság álll. A lengyelek elleni vb-selejtezőt a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk rendezik meg, ennek ellenére azonban a magyar válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade különleges koreográfiával készült, amely már ott van a Puskás Aréna egyik kapuja mögött.

„Bem József népeink közös hőse. Harcolt a lengyel szabadságért az 1830-31-es lengyel felkelés folyamán és a magyar függetlenségért is az 1848-49-es forradalom és szabadságharc alatt.  Az ellenség túlereje sosem rettentette meg, seregeit sebesülten is parancsolta. Tisztelet országaink honvédő hőseinek!"

– szól az üzenet.

Ami még érdekesebbé teszi a meccset, s az ünetetet, az az, hogy március 23-án volt a magyar-lengyel barátság hivatalos emléknapja. Alább pedig az látható, hogyan készült a koreográfia.

Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás