promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo újra a Real Madridban?
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Spanyol sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes már felvette a kapcsolatot a Real Madrid illetékeseivel. A portugál sztár visszatér Madridba?

Röviddel azok után, hogy az olasz sportújságíró, Fabrizio Romano arról írt, hogy a Juventus tárgyalni fog majd a Cristiano Ronaldóval annak jövőjét illetően, a Marca már arról számolt be, hogy a focista ügynöke, Jorge Mendes már fel is vette a kapcsolatot a Real Madrid illetékeseivel. Persze, egyelőre csak informális beszélgetés zajlik a háttérben, de nem elképzelhetetlen az, hogy a portugál világsztár visszatér egykori sikerei színhelyére, Madridba.

A Real Madrid jelenlegi vezetőedzőjének újságírók természetesen felvetették, mit szólna ahhoz, ha Ronaldo visszatérne a Realhoz.

„Mindannyian tudjuk, amit itt tett, az történelmi jelentőségű. És, hogy mekkora szeretettel voltunk iránta. De jelenleg nem mondhatok semmit. Tisztelnem kell azt, hogy ő most a Juventus labdarúgója" – reagált Zidane a pletykákra.

Cristiano Ronaldo 450 gólt szerzett a Real Madrid színeiben, 15 trófeát nyert, és a klub játékosaként négyszer vehette át az Aranylabdát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás