promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hát bevertem, mint a ló a lónak" – mondta góljáról a magyar focista
Borítókép:  Youtube/Haladás TV
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vannak események, amelyek leírását nem kell túlzásba vinni. Elég csak kimondani, ami történt. Ezt tette Németh Milán is. A Szombathelyi Haladás focistája győztes gólt szerzett a Soroksár elleni NB II-s bajnokin, majd elég egyszerűen foglalta össze találatának lényegét.

Vanna pillanatok, események, nyilatkozatok, amelyeket – idősebb Knézy Jenő szavaival élve – el kell tenni egy humorosba. llyen Németh Milán nyilatkozata is. A Szombathelyi Haladás focistája az NB II. 28. fordulójában győztes gólt szerzett, a Soroksár ellen, 1-0-ra megnyert bajnokin.

A mérkőzést követően a vas megyei klub médiacsapata interjút készített a focistával. A fiatalember beszélt arról hogyan látta belülről a meccset, hogy kicsit meglepődtek az elején az ellenfél letámadás miatt, aztán persze szóba került a győztes gól (ami egyébként tényleg szépre sikeredett). A riporter arról érdeklődött Némethnél, hogy milyen volt a gólja, meséljen róla kicsit.

– Lepasszolta a Márió neked, és akkor, mi történt utána?

– Hát bevertem, mint ló a lónak, nem tudtam mást csinálni – válaszolta egy mosoly kíséretében a focista.

A Szombathelyi Haladás jelenleg a hatodik helyen áll az NB II-ben, tizenegy pontra van a csapat a feljutást érő második helytől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás