Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Maszkbotrányba keveredett Dárdai Pál

Maszkbotrányba keveredett Dárdai Pál

Sport & Szabadidő

Maszkbotrányba keveredett Dárdai Pál

Sport & Szabadidő

Promotions 18:58

A Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál készített egy közös képet fodrászával. A gond csak annyi, hogy a tréneren nem volt maszk, emiatt 50 euró körüli büntetésre számíthat.

Németországban a legutóbbi kormánydöntés értelmében kinyihattak a fodrászatok. A Hetha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál és fia, Dárdai Márton így megtehették, hogy elmennek a fodrászukhoz egy nyugat-berlini szalonba. Azonban mielőtt Dárdai Pál távozott volna a helyiségből, a fodrásza kérésére egy közös képet készítettek.

Ez a fotó pedig ki is került a közösségi oldalakra. A gond annyi –, mint az látható is –, hogy a tréner maszk nélkül fotózkodik. Ezt pedig tiltják a szabályok Németországban.

„Csak a fotó idejére vettem le a maszkot, vágás közben egész idő alatt rajtam volt, akárcsak a fiamon" – fogalmazott a Bildnek a szakember. 

A helyzet az, hogy Dárdai levette a maszkját, megszegte a járványügyi szabályokat, ennek értelmében nagyjánól 50 euró körüli bírságra számíthat. Emellett a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) is szankciót alkalmaz majd a berlini csapat edzőjénél – a DFB korábban már lépett hasonlót más esetben.

(via csakfoci.hu)

Borítókép: SWEN PFÖRTNER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP