promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milyen sneakers cipőt fogunk tavasszal viselni?
Borítókép:  CCC.eu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sneakers csak az utóbbi néhány évben terjedt el a köztudatban. Amikor azt mondjuk, hogy sneakers, akkor a sportcipőkről beszélünk, úgy, mint teniszcipő, futócipő, atlétikai cipő, vagy hétköznapi, utcai viseletre szánt sportcipő.

Voltaképpen a sportcipő az az edzésre szánt cipő, de ma már az sem meglepő, ha egy sneakers van a lábunkon alkalmi viseletként.

A tavaszi outfit és a sneakers

Hamarosan rügyeznek a fák, nyílnak a virágok, a nap simogatja a bőrünket. A tavasz illata már ott leng a levegőben és nekünk rövidesen el kell gondolkodnunk, hogy milyen tavaszi outfitet kell beszereznünk. Tavasszal mindannyian feltöltjük, megújítjuk a ruhatárunkat és sportcipőket is vásárolunk, hiszen a sneakers divat is évről-évre változik, még ha nem is drasztikusan és mindig vannak olyan darabok, amelyek a következő évben is éppen olyan trendik, mint korábban. De azért a divat is módosul, a sneakers kollekció is megújul, így mi is kicsit felfrissíthetjük a ruhatárunkat.

A sportcipők terén talán mindig is divat lesz az egyszerűség és letisztultság. Az olyan cipők is ezt a vonalat képviselik, amelyek egyszínűek és maximum egy szolid, visszafogott díszítéssel ellátottak, mint amilyen a VANS rózsaszínű sportcipője. Ez a trendi modell már csak a színe miatt is kitűnő választás. Hordhatjuk nadrággal és szoknyával.

A divatos sneakers modellek idén tavasszal is hódítanak. Ilyen közkedvelt a Skechers fehér sportcipője, amelynek a felsőrésze kötött, szellős, éppen ezért ideális tavaszi viselet. A cipő teljes magassága 9,5 centiméter és rendkívül kényelmes, akár utcai viseletnek is nagyszerű választás.

A tavasz szeszélyes, előfordul, hogy egyik pillanatról a másikra zuhogni kezd az eső, vagy egyszerűen csak a zord felhők mögé bújik a nap. Ezeken a borongós napokon jólesik a lelkünknek egy kis vidámság, egy kis szín, valami, ami kimozdít a szürke hétköznapok monotonitásából. Az egyszerű cipőket éppen úgy feldobja egy - egy aranyozott, vagy ezüst dísz, mint amilyen az ADIDAS Fehér Sportcipőjét is. A klasszikus megjelenésű cipő a díszítésének köszönhetően éppen úgy viselhető hétköznapi vagy alkalmi öltözékkel. A cipő anyaga irha bőr és textil.

Milyen a jó tavaszi sneakers? 

A kényelem, kulcsfontosságú. A cipő belső párnázottsága, a gumitalp mind azt a célt szolgálják, hogy ne csak egy-két órán keresztül biztosítsanak kényelmet,

hanem akkor is jól érezzük magunkat benne, amikor egésznap a városban lótunk-futunk.

Jó, ha több tavaszi sneakers is lapul a cipős szekrényünkben. A klasszikus fehér, vagy fehér- fekete kombináció szinte minden öltözékkel passzol. De, ha a ruházatunk visszafogott, akkor a cipőnk lehet kissé vakmerőbb, például kockás, vagy virágos, vagy egyszerűen csak szerezzük be a legújabb kollekció egy darabját, és máris változtatunk kicsit a megszokott megjelenésünkön.

A CCC kínálata

A CCC kényelmes és stílusos cipőket kínál minden korosztály számára. A webáruházukban és az üzleteikben számos modell közül válogathatunk, különböző árkategóriákban. Férfiak, gyerekek és nők számára is egyedi kollekciót hoztak létre, hogy mindenki megtalálja a személyiségének, a személyes preferenciáinak és a stílusának megfelelő darabot, akár sneakers-t is. A CCC üzleteiben és a webshopban csak olyan tavaszi és egyéb cipőket találsz, amelyek nem csak kényelmesek, de a komfortérzetet és szellőzést is biztosítják.

A CCC webáruházban a cipők mellett, ruházati termékeket és kiegészítőket is vásárolhatsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás