promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a jelenet jól összefoglalja a Juventus szenvedését a Porto elleni BL-meccsen
Borítókép:  MIGUEL RIOPA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Juventus csapatának finoman szólva sem ment a Porto elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben. Ennek szemléltetésére mutatunk is egy jelenetet.

A Juventus Portugáliában, a Porto ellen lépett pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első körében. Az olasz együttes pedig igen különleges eseménnyel „örvendeztette" meg a közönséget. Történt ugyanis, hogy a Juve mindkét félidő elején gólt kapott:

az első félidőből 61, míg a másodikból 19 másodperc telt el, s máris középkezdéshez állhattak fel a csapatok. 

Andrea Pirlo együttese az egész mérkőzést tekintve rosszul, ütemtelenül, kevés mélységi üres területbe futással futballozott, míg ellenfele, a Porto összességében szervezetten védekezett, s hatékonyan vezetett ellentámadások, ráadásul az egy az egy elleni párharcokba is agresszívabban ment bele.

Hogy mennyire szenvedett a Juventus a BL-meccsen, azt jól példázza az a jelenetsor, amikor Cristiano Ronaldo saját csapattársának ment neki. Pontosabban Alex Sandro állta útját az épp a Porto kapuja felé igyekvő Ronaldónak. Érthető módon a történtek miatt a portugál sztár nem volt épp boldog.

Arról, hogy a visszavágó nyitott maradjon Chiesa gondoskodott, aki a találkozó hajrájában a Juventus szempontjából 1-2-re alakította az állást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás